BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban az előzetes nemzetközi áruforgalmi egyenleg májusi alakulásáról számolnak be. A várakozások szerint a hiány kismértékben emelkedhetett, 57,5 milliárd dollárról 59,1 milliárd dollárra.

Amerikában a Markit közli a legfrissebb szolgáltatóipari és kompozit BMI-ket. A múlt hónapban a szolgáltatások indexe 51,3 pont volt, míg a kompozit érték 50,9 pontot mutatott. Az index az amerikai konjunktúra egyik fontos mutatószáma, ezért figyelnek rá a befektetők.

Szintén a tengerentúlon lesz érdemes figyelni a dallasi Fed feldolgozóipari indexét, mely legutóbb mínusz 20,8 pontos értéket mutatott.

Angela Merkel német kancellár szűk körű tanácskozást hívott össze Berlinbe, részt vesz rajta Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Matteo Renzi olasz kormányfő és Francois Hollande francia elnök.

Várhatóan ma is folytatódik a komoly híráramlás a Brexittel kapcsolatban, hiszen egy sor kérdésre még nem kaptunk választ. Emellett a deviza-, részvény- és kötvénypiacok is szokottnál hevesebben reagálhatnak minden hírre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.