BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Bank of Japan dönt a kamatokról. Az elemzők többsége szerint a Kuroda Haruhiko vezette jegybank most nem változtat a monetáris kondíciókon, júliusban azonban újabb kamatvágás jöhet, illetve az eszközvásárlási programot is bővíthetik.

A Bank of England is kamatmeghatározó ülést tart. Egy héttel az EU-ból való kilépésről szóló népszavazás előtt biztosan nem változtatnak a kamatszinten. Kilépés esetén azonban kamatvágásra kényszerülhetnek.

Az USA-ban a májusi fogyasztói árindexet közlik. Áprilisban havi szinten 0,4 százalékkal emelkedtek az árak, ami májusban 0,3 százalékra lassulhatott. A maginfláció 0,2 százalékos árcsökkenést jelezhet.

Közzéteszi a május végén zárult negyedévére vonatkozó gyorsjelentését az Oracle. A szoftvercég 10,5 milliárd dolláros bevételt és 82 centes egy részvényre jutó nyereséget érhetett el az időszakban.

Publikálja negyedéves számait a Smith & Wesson. A vállalat bevétele 214 millió dollár lehetett, ami 18 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva. A profitja 54 cent lehet részvényenként.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.