BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a függetlenség napját ünnepelik, ezért a részvény- és kötvénypiacok, valamint a kormányhivatalok is zárva tartanak.

A Sentix az euróövezeti befektetői bizalmi indexének júliusi értékét közli. Júniusban a mutató 9,9 pontra ugrott, ami éves csúcsnak számít. A brit kilépés miatt ugyanakkor könnyen elromolhatott a hangulat.

Az Egyesült Királyságban az építőipari beszerzésimenedzser-index júniusi értékét publikálják. A piaci várakozások szerint az előző havi 51,2 pontról 50,5 pontra lassulhatott a szektor bővülése.

Az eurózónában a termelői árak májusi alakulásáról számol be az Eurostat. Áprilisban az árak éves szinten 4,4 százalékos csökkenést mutattak, mint havi bázison nézve 0,3 százalékkal mérséklődtek.

Mauricio Macri argentin elnök Donald Tuskkal, az Európai Tanács elnökével találkozik Brüsszelben, utána Berlin felé veszi az irányt, hogy Angela Merkel német kancellárral találkozzon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.