BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nőtt a Mol finomítói árrése

Közzétette áprilisi árréseit tegnap a Mol, jó hír, hogy bár a petrolkémiai árrés kissé szűkült, az eredmény továbbra is kiemelkedőnek mondható.

Közzétette áprilisi árréseit tegnap a Mol, jó hír, hogy a finomítói szegmens marzsa tovább tudott emelkedni, és bár a petrolkémiai árrés kissé szűkült, az eredmény továbbra is kiemelkedőnek mondható.

A Mol hordónkénti finomítói marzsa 6,8 dollárra ugrott az előző havi 6,3 dollárról. A petrolkémiai ágazat árrése tonnánként 582,8 euró lett, kevesebb az egy hónappal korábban elért 610,9 eurónál.

A Mol pénteken hajnalban teszi közzé az első negyedévre vonatkozó gyorsjelentését, az elemzői konszenzus szinte minden eredménysoron érdemi emelkedésre számít.

Az év első három havában a Mol finomítói árrése rendre 6,3, 7,1, illetve 6,3 dollár volt. Ezzel a társaság a negyedévet 6,56 dolláros hordónkénti finomítói árréssel zárta, amely kismértékű javulás éves összevetésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.