BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minimális csökkenéssel rajtolt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 35 047,28 ponton nyitott szerdán.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 2,43 pontos csökkenéssel, 35 047,28 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,01 százalékkal gyengült.

Enyhe emelkedésre és a vezető részvények kismértékű erősödésére látnak esélyt szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemzők.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője szerint az elmúlt napok régiós szinten is alulteljesítő kereskedését követően számítani lehet vételi érdeklődésre, amely – mint mondta – a Mol, az OTP és a Richter papírjait érintheti.

Az EU és az Egyesült Államok kereskedelmi csúcstalálkozójának esetleges sikeréről szóló hírek délután tovább erősíthetik a tőzsdei forgalmat

– tette hozzá.

Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője kiemelte a Richter árfolyammozgását, amely – tette hozzá – továbbra is izgalmas lehet, mivel jelentős esést követően meg tudott állni a 4700-4900 forint között. Mérsékelt emelkedésre számít az OTP árfolyamában is, amennyiben a pénzintézet papírjai átlépik a lélektanilag fontos 10 ezer forintos határt.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.