BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meg sem rezdült a BUX a reggeli nyitáskor

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 36 760 ponton nyitott hétfőn, a pénteki záró értékéhez képest nem változott.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 36 760 ponton nyitott hétfőn. A pénteki záró értékéhez képest nem változott.

Az elemzők pozitív nyitásra számítottak hétfőn, szerintük kisebb korrekciókat követően emelkedés várható ma a Budapesti Értéktőzsdén.

Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője azt emelte ki elemzésében, hogy kisebb-nagyobb negatív korrekciót követően folytatódhat az emelkedés az OTP, a Richter és a Mol árfolyamában.

Megjegyezte: az OTP esetében 10 700, a Richternél 5 300, míg a Mol árfolyamában 2 900 forint jelenti a következő fontosabb ellenállást. A Magyar Telekom pénteki pozitív korrekciója ellenére a 400 forintos szint alatt tartózkodik – mutatott rá az elemző, aki szerint amíg ez így van, nem lehet számítani komolyabb emelkedésre.

Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője elmondta, hogy

miután hétfőn nem várhatók jelentősebb adatközlések, a nemzetközi befektetői hangulat lehet az irányadó.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.