BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Iránykereséssel indult a BUX

A vezető részvények közül izgalmasan alakulhat a Richter mozgása, mely egy fontos csökkenő trendvonalat lépett át csütörtökön.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX változatlanul, 50 672,47 ponton nyitott pénteken.

A nyitás után sem változott sokat az index. 9.15-kor 26,91 pontos plusszal 50 699,28 ponton állt, ami 0,05 százalékos emelkedés a csütörtöki záróértékhez képest.

Fotó: Kallus György / VG

A vezető részvények közül izgalmasan alakulhat a Richter mozgása, mely egy fontos csökkenő trendvonalat lépett át csütörtökön, támasz 8550 forintnál, ellenállási szint 8700 forintnál található a grafikonján – mondta Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője.

Az OTP visszakapaszkodott a 17 ezer forintos szint fölé, de kérdéses, hogy meg tud-e maradni ott. Amennyiben visszaesik a szint alá, ismét a 16 500 forintos támasz felé veheti az irányt, míg ellenállási szint 17 500 forintnál húzódik – jegyezte meg az elemző.

A Mol árfolyamában az elemző szerint továbbra is 2400 forintnál található támasz, és 2450 forintnál ellenállás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.