BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a történet vége, átalakul és más nevet kap a Vodafone Magyarországon

A 4iG transzformációs programjának jelenlegi fázisában a Vodafone Magyarország Zrt.-ből az infrastruktúra egység válik ki. Ezzel külön vállalatokban és más-más néven működnek tovább a Vodafone korábbi kereskedelmi, valamint infrastruktúra-divíziói.

Újabb mérföldkőhöz ért a 4iG transzformációs programja azzal, hogy kedden a csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország Zrt. részvényesei döntöttek a részvénytársaság kiválás útján megvalósuló szétválásáról – közölte a 4iG.

Barcelona,,Spain,-,July,05,,2020;, Vodafone ,Iphone,Screen,With
Januártól hiába keressük a Vodafone jól ismert logóját / Fotó: Shutterstock

A program jelen fázisában a Vodafone Magyarország Zrt.-ből az infrastruktúra egység válik ki, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra-divíziók. 

A kereskedelmi társaság ONE Magyarország Zrt., az infrastruktúra-társaság pedig V-Hálózat Távközlési Zrt. névvel jelenik meg a piacon. A kiválás napja december 31. lesz, úgyhogy újévtől már az új leosztásban működnek a cégek.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.