BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary

Szerződést bontott csapata az Eb-kedvenc magyar játékossal

Szerződést bontott a magyar válogatott csatárral az Ulszan. A korábbi pletykáknak megfelelően a dél-koreai csapat nem tart igényt a továbbiakban Ádám Martin játékára. Az országban szigorúan szabályozott, hogy hány külföldi szerepelhet a klubokban, Ádám helyét pedig egy 24 éves brazil csatár veszi át.

Szerződést bontott a magyar válogatott csatárával, Ádám Martinnal a dél-koreai Ulszan – olvasható a Korea Football New oldalon. A hírek szerint Martin helyét egy 24 éves brazil csatár veszi át.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Távozik Dél-Koreából Ádám Martin / Fotó: AFP

Korábban a Világgazdaság is írt róla, hogy Ádám Martin elhagyhatja a dél-koreai csapatot, miután a játékos az Eb-ről történt kiesés után nem utazott vissza a klubhoz. A menedzsere Papp Gábor ekkor még nem akarta megerősíteni a híresztelést.

A HVG szúrta ki a Korea Football News X-oldalon, hogy az Ulszan megerősítette, hogy megválik a magyar játékostól.

Ádám Martin nem sok lehetőséget kapott a 2024-es németországi Európa-bajnokságon. Csereként lépet háromszor is pályára, de a nemzetközi sajtó nem a játéka miatt figyelt fel rá. Ádám Martin igazi sztár lett a közösségi médiában, rengeteg poszt jelent meg a külsejével kapcsolatban. A kissé mackós testalkatával és nagy, vörös szakállával viking harcos benyomását keltő magyar játékos mindenki kedvence lett. Számos mém készült róla, és volt olyan nap, amikor többen kerestek rá a magyar csatárra az interneten, mint Lionel Messire vagy épp a házigazda németek sztárjára, Toni Kroosra.

Ádám Martin a foci-Eb-t megelőzően 29 ezer követővel rendelkezett az Instagramon, bő két hét leforgása alatt ez a szám 60 ezer fölé ugrott.

Ádám Martint a korábbi híreknek megfelelően azért küldi el az Ulszan, mivel egy brazil csatárra cserélik. Dél-Koreában korlátozva van a külföldi játékosok száma a csapatoknál, Ádámot pedig a 24 éves Yago Cariello váltja.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Ádám Martin hol folytathatja a pályafutását.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.