BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány blogja: "Na, gyerünk Barátaim, tegyük a dolgunkat!"

A miniszterelnök szavai szerint azok a szakértők, akikkel tárgyalt, egyöntetűen úgy gondolják, hogy a kormány, a jegybank, a felügyelet eddig mindent megtett.

A miniszterelnök blog bejegyzésében úgy fogalmazott: elemzőkkel, közgazdászokkal, a magyar pénzügyi rendszerben dolgozó vezetőkkel találkozott ma délelőtt, akik azt mondták, hogy azt mondták, hogy az elmúlt egy hétben lényegében mindent megtett a jegybank, a kormány és a felügyeletek.

Mint írja, a jelenlegi helyzetben az a legfontosabb, hogy a pénzügyi stabilitást biztosítsák. Ez felülír minden más gazdaságpolitikai célt. Hozzáteszi: csak növekvő pályán lehet adót csökkenteni, a jelenlegi körülmények között nem. Reméli, hogy a szakértők hangja messzire eljut.

Ezek az ügyek foglalják ma le elsősorban gondolataikat, ez az, ami nem csak napjaik, hanem időnként estéik vagy éjszakáik egy részét is kitölti – írja a miniszterelnök. "Elemzik a helyzetet, és haladéktalanul cselekszenek, mindezt meglehetősen nagy fordulatszámon."
"Na, gyerünk Barátaim, tegyük a dolgunkat!" – zárul blog bejegyzés.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.