BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Segélyt igényelt, miközben két ingatlant vett 28 millióért

Adóellenőrzést indított egy újfehértói lakos ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális főigazgatósága, mert a férfi úgy igényelt segélyt, hogy közben két ingatlan vásárolt több mint 28 millió forintért - közölte a szervezet sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

A férfi még múlt év áprilisában kért segélyt a település önkormányzatától, arra hivatkozva, hogy alkalmi munkából származó jövedelme épp csak elegendő a megélhetésére - mondta Magyar Róbert.   

Kiderült azonban, hogy a segélyt kérő tavaly két ingatlant is vásárolt, amelyekért 28 millió forintot meghaladó összeget fizetett.     Az adóhatóság adóellenőrzés indított - ahogy Magyar Róbert fogalmazott - "a segélyből élő milliomos" ellen, aki a vizsgálat során tisztázhatja, miből vásárolta a nagy értékű ingatlanokat, ha támogatásra szorult.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.