BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Öt baleset, több kilométeres torlódás az M1-esen

Herceghalom közelében négy autó rohant egymásba a szombat reggeli nagy forgalomban, majd a baleset miatt kialakult torlódásban másik két autó is ütközött az M1-es autópályán. Bőny közelében három autó ütközött, Győr közelében szintén három autó karambolozott, ahogy Ikrénynél is. Hegyeshalom irányába a 25-ös, a 100-as, a 115-ös és a 130-as kilométernél is történt ütközés – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 

Az öt baleset mindössze egy óra alatt történt és összesen tizenöt autó karambolozott szombat reggel az M1-esen. Egyik balesetben sem sérült meg senki, viszont több kilométeres torlódásokra kell készülni. 

Az ünnepek után érezhetően erősödik a forgalom a gyorsforgalmi utakon, keleti irányból nyugatra. Jelentős tranzitforgalom várható a következő napokban az M3-as és az M5-ös autópályán Budapest irányába, az M1-esen Hegyeshalom felé kell lassabb haladással, hosszabb menetidővel számolni emiatt.  

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.