BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Érik a Gyurcsány-Orbán találkozó

Orbán Viktor lehetségesnek tartja, hogy létrejön az egyeztetés közte és a miniszterelnök között. A Fidesz elnöke az egyik kereskedelmi rádiónak azt mondta: zajlik a találkozó előkészítése, de még egyeztet a Fidesz vezetésével, hogy milyen feltételeket szabnak.

A kormányfő korábban telefonon hívta fel a Fidesz vezetőjét, hogy találkozóra hívja. Mint Gyurcsány Ferenc közölte: kabinetfőnökei keresik az időpontot arra, hogy január első felében mikor üljenek tárgyalóasztalhoz.

Orbán Viktor válaszában hangsúlyozta: olyan reformokhoz nem adja a nevét a Fidesz, amelyek nem az emberek érdekeit szolgálják, de egy radikális gazdaságpolitikai fordulatról szívesen tárgyalnak - tudósít a KlubRádió. Hozzátette: a gazdasági nyomás megszüntetéséről és az alkotó energiák felszabadításáról szeretnének egyeztetni.

A kormányfő elmondta: kabinetfőnökeik keresik az időpontot arra, hogy január első felében mikor üljenek tárgyalóasztalhoz - számol be a KlubRádió az MTI alapján. "Azt mondtam Orbán Viktor elnök úrnak, hogy üljünk le és beszéljük meg, mit tudunk közösen tenni az országért" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc. A távirati iroda információi szerint a kormányfő heteken belül találkozni szeretne az ellenzéki vezetővel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.