BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Páva Zsoltnak máris többsége van a pécsi közgyűlésben

Hármas kézfogással alakult meg hétfő délelőtt 11-kor Pécs képviselőtestületének új frakciója, mely Páva Zsolt programját fogja támogatni.

Sajtótájékoztatón jelentette be hétfő délelőtt három MSZP-s politikus, a független Juhász István és két szocialista frakcióban helyet foglaló politikus, Molnár Ferenc és Sarkadi Gábor, hogy létrehozták a város közgyűlésében a Baloldali Szövetség Pécs Városáért (BSZPV) elnevezésű frakciót - írta a bama.hu.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az új szövetség Pécs város lakosságát kívánja szolgálni, s nagy hangsúlyt fektetnek az értékmegőrzésre.

A péntek esti polgármesteri esküvel egy időben értesítette a bama.hu szerkesztőségét Juhász István független képviselő, hogy két társával, az akkor még az MSZP soraiban ülő Molnár Ferenccel és Sarkadi Gáborral megalakítják a Baloldali Szövetség Pécs Városáért nevű frakciót.

Arra a kérdésre, hogy jobbra vagy balra szavznak-e majd az elkövetkezőkben, azt a választ adták, hogy semelyik irányba nem szavaznak, baloldali értékeket képviselnek, és Páva Zsolt programja mellett teszik le a voksukat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.