BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kamarai kurzus a versenyképes vállalkozókért

Versenyképes vállalkozókkal az Európai Unióban címmel idén is folytatja országos ingyenes szemináriumsorozatát a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). Csütörtökön kutatás-fejlesztés (k+f) és innováció iránt érdeklődő kis- és középvállalkozók vehetnek részt ilyen rendezvényen Budapesten.

A szemináriumok az ország különböző részen három - elektronikus kereskedelem, k+f és innováció és logisztika - témakörben szolgálnak hasznos információkkal a kis- és középvállalkozóknak az európai uniós és a hazai szabályozásról és gyakorlatról.

A szemináriumokon résztvevők kézhez kapják az MKIK Vállalkozók Európában kiadványsorozatának adott témában megjelent térítésmentes kiadványát is. K+f és innováció témakörben Budapest mellett október 7-én Miskolcon és október 15-én Pécsett lesz hasonló rendezvény a megyei kamarák szervezésében.

Az elektronikus kereskedelem uniós és hazai feltételeiről szeptember 24-én Budapesten és október 13-án Debrecenben tájékozódhatnak a vállalkozók. Logisztika témakörben szintén lesz szeminárium Budapesten, október első felében, s Győrött és Kecskeméten november első felében.

Az idén megrendezésre kerülő kilenc szakmai rendezvény megszervezését és az említett kiadványok elkészítését a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) kis- és középvállalkozói célelőirányzat (KKC-2008-V) támogatja. A hírek szerint a hasznos szeminárium- és kiadványsorozat folytatására egyelőre nincs kilátás: a tárca idén nem tervezi hasonló pályázat kiírását.

VG Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.