BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Invitel: megbízás a Telenortól

Az Invitel nyerte el a Telenor tudakozói szolgáltatásának az üzemeltetésére ez év februárjában kiírt meghívásos pályázatát – tudatta közleményében a távközlési cég. A két társaság között született megállapodás értelmében 2010. július 1-jétől az Invitel üzemelteti a mobilszolgáltató belföldi és különleges tudakozóját, egyben nyújtja a hozzá szükséges technikai infrastruktúrát, a tudakozó működtetéséhez szükséges informatikai hátteret és alkalmazásokat is. A szolgáltatás beindulása óta csúcsidőben egyszerre több mint 100 inviteles ügyfélszolgálatos fogadja a hívásokat. A Telenor pályázatának elnyerésével az Invitel meghatározó pozícióba jutott a tudakozóüzemeltetési piacon, a T csoporton kívül minden más jelentős hazai távközlési szolgáltató a cég szolgáltatását veszi igénybe – húzza alá Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettes.

A tudakozói szolgáltatás minden távközlési cég életében rendkívül érzékeny terület. A szolgáltatás technikailag speciális tudást igényel, ugyanakkor azt is, hogy személyesen, hiba nélkül kapjanak azonnali választ kérdéseikre az ügyfelek.

Az Invitel nem csak „hangalapú” szolgáltatást nyújt a Telenornak, a belföldi tudakozás során a rendszer által felolvasott hívószámot, illetve az ahhoz kapcsolódó előfizető nevét és címét SMS-ben is megküldi az érdeklődőnek. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.