BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Belehúzott a forint

A forint reggel 276 fölé gyengült az euróval szemben, délutánra 273,37-es szinten is jegyezték a hazai fizetőeszközt.

A forint délután újabb hullámban erősödött az euróval szemben. Reggel 275 alatti szintről 276,2-ig gyengült a hazai deviza, azóta majdnem 3 forintot javított, 273,37-ig erősödött.

Az euró hullámvasútra került: 1,342-ről 1,332-re változott a frankkal szembeni árfolyama, így fordulhatott elő, hogy - a forint gyengülése mellett – 207-es szintre került a forint a frankkal szemben. Az euró ledolgozta hátrányát, így a forint is korrigálni tudott. Az alpesi deviza ára délután öt órakor 204,4 forintig csökkent, a komoly ellenállási pontnak tekinthető 205-ös HUF/CHF szint alá.

A forint a lengyel zlotyval együtt erősödött. A lengyel fizetőeszköz 0,67 százalékkal erősödött napon belül, a forint 0,5 százalékos pluszban jár. A cseh korona és a román lej árfolyama alig változott a nap folyamán az euróval szemben.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

Az euró árfolyamát az adósságválság mélyülése mozgathatja, míg a forintot a költségvetés megítélése is rángatta az utóbbi másfél hétben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.