BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ébredező ERP-piac

Ma még nem láthatóak a kutatók által ígért nagy elmozdulások a magyarországi vállalatirányítási (ERP-) piacon - mondja Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezetője. Hozzáteszi, a tengerentúlon már tapasztalható élénkülés átterjedése az európai - és főleg a hazai - piacra még több hónapot vesz igénybe.

Más a helyzet az érdeklődés szintjén. Vannak olyan ügyfelek, akik már komolyabb projekteken is gondolkodnak. A döntésig azonban még meglehetősen sok a bizonytalansági tényező, és nemcsak a külpiaci, hanem a magyar gazdaság alakulásával kapcsolatban is.

A versenyszférában biztató a helyzet, az eddig tartózkodónak bizonyult kis- és középvállalati szektor is intenzívebben jelenhet meg a piacon, ami megfelel a portfóliónk kiszélesítésének is - húzta alá Vahl Tamás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.