BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elindult a digitális iskola pályázat

Szeptemberben Fejér megyében és Budapest X. kerületében elindult a Canon 220 millió forintos közoktatási infrastruktúra-fejlesztési pályázata. A digitális iskolákért elnevezésű program célja a közoktatási intézmények digitális infrastruktúrájának fejlesztése, a legmodernebb másolási, nyomtatási és képalkotási technológiák elterjesztése és magas színvonalú oktatása. A 2006 szeptemberéig tartó program keretében minden oktatási hónapban egy megye és egy fővárosi kerület közoktatási intézményei és diákjai pályázhatnak.

Októbertől minden hónapban kihirdetik az adott régiók és a budapesti kerületek győztes pályázatot benyújtó iskoláját, mely elnyeri A hónap Canon digitális iskolája címet. A győztes intézmények Canon lapolvasókat, tintasugaras nyomtatókat, multifunkciós berendezést, digitális fényképezőgépeket és videokamerát, projektort és a nyomtatáshoz szükséges papírt nyerhetnek.

Az intézményeknek meghirdetendő pályázatok mellett a Canon az oktatási hónapokban egyéni pályázatokat is meghirdet, amelyeken Magyarország összes közoktatásban részt vevő tanulója versenybe szállhat a több tízezer forint értékű digitális fényképezőgépekért. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.