BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Grafikus jelentés az F-Secure-tól

n A vírusvédelemben és a behatolásmegelőzésben egyre fontosabbá válik, hogy az informatikai hálózatok biztonsági állapotáról interneten keresztül is lehívható jelentéseket lehessen készíteni. Az ilyen megoldások akkor nyújthatnak nagy segítséget, ha a rendszergazda éppen nem tartózkodik az irodában, amikor bekövetkezik egy új, gyorsan terjedő vírus támadása. Ezt felismerve a finn F-Secure vállalati vírusvédelmi és biztonsági megoldásokhoz készült központosított biztonsági felügyeleti rendszerének új verziójába grafikus jelentéskészítő eszközt is beépített. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák szabványos internetböngészővel is nyomon követhessék a vállalati hálózat biztonsági állapotát.

A finn cég központosított megoldása révén a rendszergazdák az összes kritikus fontosságú biztonsági alkalmazást egyetlen konzolról kezelhetik. Az alkalmazások automatikusan távolról telepíthetők, konfigurálhatók és frissíthetők. A biztonsági alkalmazások felügyelete szinte bármilyen eszközön és a vállalat egészén elvégezhető, így még a dolgozók laptopjainak biztonsága is garantált. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.