BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közös tarifa kávéval

Tchibo Mobilfunk GmbH néven közös vállalatot hozott létre az O2 Germany és a Tchibo azzal a céllal, hogy az O2 - Németország negyedik mobilszolgáltatója - a Tchibo értékesítési hálózatán keresztül terjessze új kártyás csomagját - adta hírül a Bloomberg. Az új csomag segítségével az előfizetők fix tarifával telefonálhatnak mind a mobil, mind a vezetékes hálózatokba. Ez azért jelentős lépés, mivel ez az első egytarifás szolgáltatás Németországban.

Az MMO2 számára azonban korántsem mondható újnak ez az értékesítési módszer: korábban az Egyesült Királyságban már létesült egy közös vállalat Tesco Mobile néven, amely 500 brit Tesco áruházban terjesztette a mobilszolgáltató termékeit. A német O2 sajtóközleménye szerint különösen azért értékes számukra ez az együttműködés, mivel új vásárlói szegmensekben nyitja meg számukra a terjeszkedés lehetőségét. Hasonló Dieter Ammer, a Tchibo GmbH vezérigazgatójának véleménye is, aki szerint számukra is előnyös bekapcsolódni a leggyorsabban növekvő fogyasztási cikk szegmensébe.

Az O2 Germany 9 százalékos piaci részesedésével a legkisebb szereplő a német mobilszolgáltatók között.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.