BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

OTP: egységes it

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt. és az AAM Technologies Kft. architektúramodellező eszközét vezette be az OTP Bank Rt.– derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből. Olyan eszközökre van szükség, amelyek segítenek az összetett informatikai architektúra nyilvántartásában, és lehetővé teszik, hogy a teljes szervezet számára naprakész információk álljanak rendelkezésre az üzletileg kritikus építőelemekről, valamint ezek kapcsolatairól. Az OTP csoport az ebből az alkalomból kiadott közleményének indoklása szerint széles körű testreszabhatósága és megbízhatósága miatt választotta az AAM rendszerét.
Az OTP Bank az eszköz bevezetésétől az informatikai projektek és az informatikai üzemeltetés költségeinek és kockázatainak csökkenését várja. Az 1994-ben 10 fővel létrejött, 2003-ban részvénytársasággá alakult AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Rt. 135 főt foglalkoztat, árbevétele 2004-ben meghaladta az 1,3 milliárd forintot. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.