BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Üzleti intelligencia

Új üzleti intelligencia- és elemzői rendszerrel bővítette portfólióját az XAPT Hungary Kft. A rendszer segítségével a felhasználók még több információt nyerhetnek ki vállalatirányítási rendszereikből, s az elemzések biztosabb alapot szolgáltatnak üzleti döntéseikhez.

„A kis- és közepes méretű cégeknél is rendkívül fontos az információk vizsgálata, az adatok elemzése – mondja Schvarcz Zoltán, az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A Targit segítségével automatikus figyelmeztetés küldhető az előre meghatározott mutatók valamilyen szélsőséges, esetleg kritikus szint alá süllyedéséről. Így például a rendszer értesít, ha valamelyik terméken a haszon tíz százalék alá esik. Az üzleti intelligencia-rendszert a cég nemcsak az Axapta mellé, hanem az egyéb vállalatirányítási rendszert üzemeltető cégeknek is is ajánlja.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.