BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ingyenes online képzések

Az American Power Conversion (APC) Data Center University néven indította el oktatóintézetét, amely informatikai szakértők, mérnökök, valamint szervertermeket és adatközpontokat építő, illetve üzemeltető szakemberek számára kínál online képzéseket. Március 31-ig a Data Center University összes képzése ingyenes.

Az intézet jelenleg 14 alapszintű és 6 haladó tanfolyamot nyújt adatközpont-tervezés, -építés és -üzemeltetés témakörökben. Minden tanfolyam gyártóktól független.

Bár a jelentkezők a legtöbb tanfolyamot kevesebb mint egy óra alatt elvégezhetik, a webalapú oktatás teljes mértékben alkalmazkodik az egyéni tempóhoz. A tanfolyamok elvégzéséről 2006 második negyedévétől tanúsítványt is lehet szerezni. Az APC olyan integrált termékeket és szolgáltatásokat kínál otthoni felhasználók és vállalatok részére, amelyek bármilyen méretű érzékeny elektronikai berendezés, kommunikációs és ipari berendezés és informatikai hálózat rendelkezésre állását és teljesítményét javítják. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.