BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Versenyt hirdet a Nokia

Ma még regisztrálhatják magukat azok a műszaki főiskolások és egyetemisták, akik részt akarnak venni a Nokia Hungary Kft. által meghirdetett országos programozási pályázaton. A versenyre két fő témakörrel várják a pályázatokat: egyfelől a Nokia mobiltelefonokon futtatható alkalmazásokkal, illetve egyéb, mobiltechnológiával kapcsolatos programozási feladatokkal, de a mobiltávközlés területéről származó egyéni ötletekkel is lehet nevezni. A 2-3 fős csapatokat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kara, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a győri Széchenyi István Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, valamint a Veszprémi Egyetem nappali tagozatos hallgatói közül várják.

Az elbírálás kétszintű: az első szinten minden felsőoktatási intézmény helyben értékeli a legjobb három pályázatot, amelyekre külön díjazás vonatkozik, míg második, országos szinten az összes pályamunka közül a Nokia választja ki a számára leginnovatívabb, legkreatívabb, legötletesebbnek ítélt műveket, amelyek ugyancsak különdíjazásban részesülnek. Az győztes csapat fődíja egy egyhetes külföldi út.

A pályázatok leadási határideje 2006. március 31. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.