BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Április 5-én indulhat a budapesti EDR

Április 5-én adja át az egységes digitális rádiótávközlő rendszer (EDR) fővárosi hálózatát a Pro-M Zrt. - jelentette be ma Kozma Béla, a cég vezérigazgatója.

A budapesti hálózat 34 bázisállomásra épül a teljes rendszerben 225 bázisállomás lesz. A magyarországi készenléti rádiókommunikációs rendszer országos hálózatát 2007. január 31-ig adják át 94 százalékos lefedettséggel. Kiépülte után a Magyarországon megvalósuló Tetra rendszer lehet a legnagyobb számú közbiztonsági szervezetet kiszolgáló osztott hálózat a világon. A felhasználók között szerepel egyebek mellett a Magyar Honvédség, az Országos és a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Határőrség Országos Parancsnoksága, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága, a vám- és pénzügyőrség, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, az Országos Mentőszolgálat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.