BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Interware a magyar közigazgatási eu domainek regisztrátora

A Miniszterelnöki Hivatal az Interware-t bízta meg a magyar közigazgatási .eu domainek regisztrációjával.

A szám szerint 52 név között megtalálhatóak Magyarország különböző idegen nyelvű elnevezései (mint a www.hungary.eu, vagy a www.hongrie.eu), valamint kormányzati domainek is (így a www.gov-hu.eu, és a www.hu-government.eu).

A cég a hazai (.hu), és nemzetközi domain nevek regisztrációja után, 2005. decemberében az elsők között fogadta az európai (.eu) domain igényeket. A folyamat 2006. április 7-én kezdődő nyílt szakaszában bárki tetszőleges európai domain nevet regisztráltathat majd. Az új szolgáltatás keretében elsőként a legnagyobb megyeszékhely, Debrecen nevét jegyezték be, európai domainként, így a www.debrecen.eu címről is elérhető a város honlapja.

Az európai domain szolgáltatás elindítása után az Interware online ügyfélszolgálatán új, funkciók váltak elérhetővé. Az ügyfelek az online rendelés esetén bankkártyával azonnal ki is fizethetik a szolgáltatási előleget és nyomon követhetik az elektronikus fizetési tranzakció folyamatát. Hamarosan elérhető lesz az ügyfelek számára a vevői számlák internetes megtekinthetősége, és azonnali elektronikus kiegyenlítése.

Az Interware Internet Szolgáltató Rt. a meghatározó magyarországi internetszolgáltatók közé tartozik. Szerverhotelében 2100 kiszolgálógép működik, ezzel a hazai internetes tartalom több, mint a felét szolgálja ki. A cégcsoport tevékenységi körébe online média is tartozik, köztük az altavizsla.hu, a freeweb.hu és a tar.hu.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.