BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Díjazott Cisco partnerek

A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 14 különböző kategóriában ítélt oda legjobb hazai partnereinek.

Az idei díjátadón először hirdettek győztest az „Innovációs partner” kategóriában. A Cisco Systems világszerte keresi az együttműködést azokkal az innovatív helyi partnerekkel, akik a cég technológiáihoz kapcsolódó, az ügyfelek speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztenek.

„Az Év Innovációs Partnere” az 1992-ben alapított TC&C Kft. A TC&C 10 fős hazai fejlesztő csapata a kezdetek óta foglalkozik az IP telefóniához kapcsolódó alkalmazás-fejlesztésekkel. A vállalat IP telefóniás megoldásai között megtalálhatók többek között az IP alapú videórögzítési rendszerek, az online tartalommegjelenítés, a beszélgetésrögzítés és a díjszámlálás. A TC&C emellett jelentős tapasztalatokkal rendelkezik IP Contact Centerek meglévő vállalatirányítási rendszerekhez illesztése terén.

A legmagasabb partneri kategória, azaz „Az Év Gold Partnere” díjazottja a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt. lett. A KFKI-LNX közel 11 éve a Cisco partnere, kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatókkal, továbbá jelentős szakértői bázissal és szakmai kompetenciával rendelkezik a hálózati technológiák, az IP telefónia és a hálózatbiztonsági megoldások terén.

“Az Év Szolgáltató Partnere” kategóriában a Magyar Telekom végzett az első helyen, jövőbemutató lakossági, kis-, közép- és nagyvállalati megoldásainak köszönhetően. Az IT outsourcing és a menedzselt szolgáltatások fejlesztése és bevezetése terén elért sikereiért a T-Systems lett „Az Év Nagyvállalati Megoldások Partnere”. A T-Systems a Cisco CPN (Cisco Powered Network) partnereként az üzleti kommunikációs piacon olyan Cisco technológiára épülő, integrált hang- adat forgalmat és nagyfokú biztonságot nyújtó hálózati megoldásokat vezetett be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban működhetnek, belső erőforrásaikat mindinkább saját üzleti folyamataikra összpontosíthatják, miközben megtakarításokat érhetnek el a kommunikációs költségek terén - áll az indoklásban. 

„Az Év Silver Partnere” a Getronics Magyarország Kft. lett, technológiai felkészültsége, az általa megvalósított projektek minősége, valamint szakmai kompetenciája elismeréseképpen. „Az Év Premier Partnere” az Albacomp Rt., amely a KKV piacokon komoly szakmai kompetenciát épített ki és élen jár a kimondottan kis- és középvállalakozások számára fejlesztett termékek és megoldások piaci bevezetésében.

„Az Év IP Kommunikációs Partnere” kategória nyertese a BCN Rendszerház Kft., amely számos jelentős pénzintézet, gyártócég és önkormányzat esetében valósította meg az áttérést hagyományos alközponti rendszerekről Cisco IP telefóniára. „Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat az S&T Magyarország Kft. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek biztonsági tanácsadójaként végzett munkája elismeréseképpen.

„Az Év Mobil Partnere” a GNS Kft. lett. Ez a cég valósította meg a SPAR áruházlánc 168 üzletre kiterjedő, az online árugazdálkodást lehetővé tevő vezeték nélküli hálózati projektjét. „Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” kategória díját a British Telecom Magyarország vehette át saját fejlesztésű IP alapú BT Multimedia Contact Center megoldásáért, amely valamennyi kontakt-típust – legyen szó emailről, chatről, telefonhívásról vagy az ügyfélszolgálat számára hagyott hangposta-üzenetről – egységesen, webes integrációval képes kezelni.

„Az Év Megoldás Partnere” díjat a Hewlett Packard Magyarország Kft. nyerte, a Cisco Connected Real Estate koncepció és a HP által fejlesztett Buildog épületautomatizációs rendszer sikeres integrációjáért és implementációjáért. A „Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség” kategória nyertese – a tavalyi év sikerét megismételve – az elsősorban a pénzügyi szektorban tevékenykedő Conet Kft. A Conet elsődleges célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban profitálhassanak technológiai beruházásaikból. Előremutató megoldásuk az OTP Bank székházában kiépített technológiai demoközpont, ahol a Cisco mobil elérési, IP Contact Center és video megoldásai egyaránt láthatóak. „Az Év Disztribútora” az AlphaSonic Kft. lett, amely a Cisco Linksys divíziójának otthoni és kis irodai felhasználásra szánt termékeit forgalmazza. Az Alphasonic mindenekelőtt a Linksys márka és termékek piaci megismertetésében és a viszonteladói hálózat kiépítésében nyújtott teljesítményéért vehette át az elismerést. „Az Év Viszonteladója” díjat a SCI-Network Rt. kapta, elsősorban a kis- és középvállalati szektor szinvonalas országos kiszolgálásáért. 

A hazai partnerek a közép-kelet európai régióban is kiemelkedően szerepeltek. A kategóriájukban regionálisan is elnyert díjakat a március közepén a San Diego-ban tartandó partneri konferencián a BCN Rendszerház Kft., a Conet Kft., valamint a SCI-Network veheti át.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.