BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kisebb ponthatárok

Márciustól csökkentették a támogatási ponthatárokat, és módosították a pályázati útmutatókat a gazdasági versenyképességi operatív program (gvop) e-gazdaság és e-kereskedelem, illetve az információs (digitális tartalom) iparág fejlesztését célzó két-két futó pályázatán. Ezek szerint a vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerekre, az üzleti partnerek közötti e-kapcsolat fejlesztésére, az üzleti tartalomfejlesztés támogatására kis- és középvállalkozások számára, valamint a tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztésére meghirdetett pályázati kiírásnál a támogatáshoz szükséges minimális ponthatár változott. Így támogatásban csak az a pályázat részesülhet, amely összességében eléri az adható pontok felét, illetve ha a három részszempont – a projekt és a pályázati kiírási célok összhangja; a projekt várható eredményei a ráfordítások arányában; a projekt megvalósítási kockázata – értékelésekor egyaránt megkapja az egyes részszempontokra maximálisan adható pontok legalább 40 százalékát. Ezeknek megfelelően módosul az érintett pályázati útmutatók projektkiválasztási kritériumainak fejezete is. Az értékelési szempontok és az azokra adható pontszámok továbbra is változatlanok.

Ez a változás nem érinti a gvop információs társadalom és gazdaság fejlesztésére kiírt ötödik futó pályázatát, a szélessávú internet-infrastruktúra kiépítését, bővítését és a szolgáltatás beindítását támogató pályázatot a Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein.

Valamennyi pályázat a források kimerüléséig pályázható. A támogatásra rendelkezésre álló forrás aktuális összege az IT Kht. honlapján található meg. Az elnyerhető támogatások pályázatonként eltérők.



A gvop aktuális pályázatai

>> e-gazdaság fejlesztése, e-kereskedelem ösztönzése

>> üzleti partnerek közötti e-kapcsolat fejlesztése

>> tartalomfejlesztés támogatása kis- és középvállalkozások számára

>> tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztése

>> szélessávú hálózat kkv-k általi kiépítésének támogatása az elmaradott régiókban


>> üzleti partnerek közötti e-kapcsolat fejlesztése

>> tartalomfejlesztés támogatása kis- és középvállalkozások számára

>> tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztése

>> szélessávú hálózat kkv-k általi kiépítésének támogatása az elmaradott régiókban

-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.