BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Könyvajánló

Az elektronikus hírközléssel kapcsolatba kerülő jogász és nem jogász szakembereknek egyaránt szánja kommentárként értelmezett legújabb kiadványát a Complex Kiadó. Az elektronikus hírközlésről szóló törvény magyarázata címet viselő kiadvány szerzői a hírközlési hatóság szakértői, akik az Eht. hatálybalépésétől eltelt másfél év tapasztalatait, a jogalkalmazás gyakorlatát öszszegezték a könyvben.

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény – amely már az Európai Unióval harmonizált módon szabályozza az ágazat működését – által létrehozott új intézmények, eljárások, önmagukban nem számítanak újnak, az ezeket összefoglaló rendszer azonban mindenképpen újnak minősül a hazai távközlés szabályozásában, mint ahogy újnak számítanak az eddig csak elméletben ismert, ám a gyakorlatban még nem alkalmazott szabályozási eszközök, módszerek és eljárások. Ezekhez kíván eligazodást nyújtani a 700 oldalas kiadvány. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.