BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KÖZBESZERZÉSI HÍREK

Elektronikus útdíjbeszedés

Az Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság előzetes összesített hirdetményt tett közzé a tervek szerint 2007. január elsején induló, az országos közúthálózat legfontosabb elemeit érintő, használatarányos elektronikus útdíjfizetési rendszer (ed) infrastruktúrájának kialakítására, valamint üzemeltetésére a szerződéskötéstől számított öt évig, továbbá díjszedési szolgáltatás nyújtására. Becsült költsége 30-40 milliárd forint. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Szoftverfejlesztés kiszervezése

A Magyar Nemzeti Bank tárgyalásos eljárást indított szoftverfejlesztési tevékenységének kiszervezésére. A keretszerződés alapján 3360 munkanapnyi fejlesztői kapacitást (fejlesztők, projektvezetők, tanácsadók) kíván igénybe venni a szerződéskötéstől számított két év alatt. Az ajánlattételre felhívandó jelentkezők létszáma három. A részvételi határidő 2006. április 18-a. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Szolgáltatások a Közhálóhoz

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium nyílt pályázatot írt ki a Közháló 7284 szolgáltatás-hozzáférési pontjának (szhp) internetszolgáltatással való ellátására, valamint a szolgáltatás működőképességének folyamatos biztosítására hálózatfelügyeleti és elektronikus hibajegykezelő rendszer alkalmazásával az ajánlati dokumentációban megadott szolgáltatási követelményeknek megfelelően. A szerződés teljesítése során a végpontszám +10, illetve –20 százalékkal eltérhet. Az ajánlattételi határidő 2006. április 28-a. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


E-learning tananyag

A központi pénzügyi és szerződéskötő egység tárgyalásos közbeszerzést indított e-learning tananyagok fejlesztésére a Belügyminisztérium oktatási főigazgatóságának részére. A teljesítés helye: Budapest, Nagykovácsi, Körmend, Miskolc, Szeged. A részvételi határidő 2006. április 19-e. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Biztonsági rendszerek

A Zugló és Városliget Térfigyelő Rendszer Társulás nyílt eljárást indított térfigyelő rendszer beszerzésére, a tervezésre, beszállításra, kivitelezésre és karbantartásra Zugló és a Városliget területére. A teljes mennyiség: minimum 60 kamera, összesen 4+1 tartalék munkahelyre telepített monitor, adatátviteli eszközök és berendezések (az ajánlattevő terve szerinti kábel, mikrohullám, egyéb adatátviteli berendezés, fogadótér-kábelezés), a rendszerműködtetést és adatrögzítést szolgáló informatikai berendezések. Becsült értéke 75 millió forint. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Televízióstúdió-fejlesztés

A szegedi városi televízió műsorszolgáltató közhasznú társasága nyílt eljárást indított a televízióstúdió meglévő berendezésének fejlesztésére, bővítésére használt és új berendezésekkel, a berendezések leszállítására, szerelésére, installálására, valamint a betanításra. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Sokszorosítók javítása

A Honvédelmi Minisztérium sokszorosítóeszközök javítására indított nyílt közbeszerzést. E szerint a feladat a Canon, Minolta típusú eszközök eseti javítása 46 millió forint értékben. (Közbeszerzési Értesítő – VG)


Adatbázis és webportál

A Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány nyílt pályázatot írt ki a Zemplén eurorégió call centeres felmérés meghatározására, adatbázis és webportál kialakítására, tanulmány készítésére és szaktanácsadásra. Az ajánlati határidő április 18-a. (Tenderek Lapja)


Elektronikus aláírás

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium tárgyalásos eljárást indított a minősített elektronikus aláírás és a használatához szükséges szolgáltatásokra és eszközökre. (Tenderek Lapja)


Információs rendszerek

A Diákhitel Központ Rt. nyílt pályázatot indított adattár és vezetői információs rendszer megvalósítására. Az ajánlattételi határidő: 2006.április 3-a. – A Prezent Arone’s Kft. nyílt közbeszerzést írt ki a kárpótlási informatikai rendszer üzemeltetésére. Az ajánlattételi határidő 2006. április 10-e. – A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete nyílt eljárást írt ki informatikai rendszer rendszertámogatására a rendszer moduljainak karbantartásával, hibajavítással, a módosítási igények kezelésével. Az ajánlattételi határidő 2006. április 24-e. – Nyíregyháza önkormányzata számítógépes információs rendszer hardver-szoftver kiépítésére indított nyílt eljárást. Az ajánlattételi határidő 2006. április 18-a. (Tenderek Lapja)


Felmérések adatrögzítése

A SuliNova Közoktatásfejlesztési és Pedagógus-továbbképzési Kht. 2006-ban lebonyolítandó nemzetközi és hazai felmérések adatrögzítésére indított nyílt eljárást. Pályázni 2006. április 3-ig lehet. (Tenderek Lapja)


Vonalkódos rendszer

A Vonalkód Rendszerház Kft. nyerte a Magyar Államkincstárnak a vonalkódos rendszerre indított hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzését. Az ellenszolgáltatás 30 744 140 forint. (Tenderek Lapja)


Szoftverfejlesztés

A Geoview Systems Kft. a nyertese Nyíregyháza önkormányzata tárgyalásos eljárásának. Az önkormányzati adatvagyon másodlagos felhasználását támogató rendszer tervezése, az alkalmazói szoftverek kifejlesztése és a rendszer teljes implementálása 89,6 millió forintba kerül. (Tenderek Lapja)


Digitális földmérési térkép

A Geodéziai és Térképészeti Rt. készítheti a digitális földmérési alaptérképet. A megbízást a Nemzeti Kataszteri Program Kht. nyílt pályázatán nyerte el 82 645 800 forintos ajánlatával. (Tenderek Lapja)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.