BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Legyen kényelmes! Igényeljen kölcsönt otthonról!

Több új szolgáltatással egészül ki március végétől az [origo] portálon az Erste Bank Hungary Rt. és a T-Online Magyarország Zrt. közös banki szolgáltatása, az [origo] klikkbank. A lakossági ügyfelek már interneten keresztül, akár otthonról is igényelhetnek személyi kölcsönt. A kínálat befektetési termékekkel is kiegészül: értékpapír számlával, valamint ingatlan- és pénzpiaci befektetési jegyekkel.

Az Erste Bank Hungary Rt. és a T-Online Magyarország Zrt. 2005 decemberében indította el elektronikus banki szolgáltatásait [origo] klikkbank néven.

A bevezetés óta eltelt három hónap alatt több mint 600 lakossági és mikrovállalati számlát nyitottak meg az [origo] portálon keresztül. Az internethasználat terjedésével az online pénzügyi ügyintézésre egyre nagyobb az igény.

A most beindított lakossági személyi kölcsön igénylésekor a klikkbank ügyfeleknek nem kell bemenniük az Erste Bank valamelyik fiókjába, hanem otthonról, interneten keresztül is igényelhetnek akár 5 millió forint hitelt 72 hónapos futamidőre kezes és hitelbírálati díj nélkül, kedvező kondíciókkal. Ez a kölcsön bármilyen célra felhasználható. A folyósítás egy összegben, forintban történik az ügyfél [origo] klikkbank lakossági bankszámlájára.

Az [origo] klikkbank Befektetések számla egy értékpapír- és ehhez kapcsolódó ügyfélszámla további befektetési szolgáltatások is kapcsolódnak. Az [origo] klikk Ingatlan Alapok Alapja költség- és időhatékony befektetési lehetőség, mely alacsonyabb kockázattal vonzó megtérülést biztosít. Ugyanakkor rugalmas is, hiszen az ügyfél bármikor megveheti vagy eladhatja befektetéseit. Az Alap célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az ingatlanpiaci befektetést úgy, hogy az ügyfélnek sem ingatlanpiaci szakértelemre, sem óriási tőke- vagy idő ráfordításra nincs szüksége.

Az [origo] klikk Pénzpiaci Alapok Alapja egy igen kedvező és biztonságos befektetési forma a bizonytalan ideig szabadon rendelkezésre álló pénzeszközök befektetésére, mivel hozama rövidtávon is meghaladhatja a banki kamatokat anélkül, hogy a befektetett összeg lekötésre kerülne, így a befektetett pénz bármikor hozzáférhető. Az Alap az összegyűlt megtakarításokból pénzpiaci alapok befektetési jegyeit vásárolja meg. Ezek az alapok döntően rövid futamidejű állampapírokba, bankbetétekbe, illetve az MNB által kibocsátott vagy garantált értékpapírokba fektetnek, törekedve a kiegyensúlyozott, stabil árfolyamnövekedésre, oly módon, hogy a portfolió átlagos hátralévő futamideje ne haladja meg a fél évet. Az [origo] klikkbank a következő hetekben további új termékeket vezet be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.