BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

InfoSec-rekord

Rekordszámú érdeklődőt vonzott az idei InfoSec World, a világ egyik legnagyobb informatikai (IT) biztonsági konferenciája az Egyesült Államokban. A szervezők szerint több mint 1700 biztonsági szakember vett részt az áprilisi eseményen.

Kiemelt téma volt többek között a vezeték nélküli hálózatokat támadó számítógépes kalózok elleni védekezés, a személyazonosság-kezelés, a vállalati rendszerek biztonságos vezeték nélküli és távoli elérése, a vállalatok virtuális határainak védelme, illetve a behatolás felismerése, megelőzése. Nem panaszkodhattak témahiányra az idei InfoSec World résztvevői, hiszen új veszélyforrások tűntek fel és erősödtek meg a virtuális világban, illetve komoly változáson mennek át a hagyományosnak számító fenyegetések is. Míg korábban az adatrombolás volt a számítógépes támadások elsődleges célja, addig mára a pénzszerzés került a középpontba. A globális vírustámadások helyett gyakrabban jelennek meg egy-egy speciális feladatra, konkrét célpontra fejlesztettek. (VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.