BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nézze a műsorajánlót mobilján!

Az Ericsson mobiltelefonra specializált műsorkalauzt fejlesztett ki. Az alkalmazás segítségével a készülékeken hatékonyan és könnyen rendszerezhetőek a televíziós és egyéb műsorok.

A "műsorkalauzzal", amely a műsorokről részletes információt tartalmaz a felhasználók egyszerűen lejátszhatják a tárolt tartalmat is.
Az alkalmazás az Ericsson mobil televíziózási és videomegoldásának részeként, 2006 negyedik negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba.
2005 végéig a világon  több mint 40 szolgáltató vezetett be kereskedelmi szintű mobil televíziós szolgáltatásokat, az úgynevezett unicast - egy-egy meghatározott vevőnek szóló üzenet -  technológia alkalmazásával. Ahogy a mobil televíziózás tömegpiaci szolgáltatássá válik, a mobilhálózat kapacitásának további növelése érdekében mobilhálózati sugárzási technológiák, mint például az MBMS (Multimedia Broadcast Multicast Services, multimédia-sugárzási multicast - az üzenet egy meghatározott csoportnak szól - szolgáltatások jelennek majd meg a hálózatokban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.