BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

BT mobil-vezetékes hibrid megoldás a nagyvállalatoknak is

Új, vezetékes-mobil hibrid szolgáltatást indít nagyvállalatok részére a BT, az Alcatellel együttműködve. A brit távközlési és informatikai szolgáltató cég a BT Fusion egyéni és kisvállalati felhasználók körében aratott sikere után döntött úgy, hogy hasonló megoldást kínál a nagy cégek számára is Nagy-Britanniában és azon kívül is.

Az új megoldás a WiFi-t használja a vezetékes hálózat interfészének a kulcshelyeken, mint pl. az iroda, otthon, és a BT Openzone pontjai. Az új vállalkozói megoldás egy szolgáltatáscsomag része lesz, amely a nagyvállalatoknak lehetőséget kínál vezetékes és mobil szolgáltatásuk összehangolására, és közös alkalmazások valamint hívás jellemzők futtatására egy integrált szélessávú IP hálózaton keresztül. Az ügyfelek számára mindez megnövelt termelékenységhez és a kommunikációs költségek csökkenéséhez vezet.

A BT a következő hónapokban építi ki a megoldást, és 2007 elején a vállalati ügyfeleknél megkezdi a kísérleti megvalósítást. Az új szolgáltatás az „Enterprise FMC” nevet kapta, és újabb bizonyítéka a BT stratégiájának, hogy ügyfeleinek biztosítsa a kényelmet, a költségek csökkentését, valamint az elérhető legjobb kapcsolatot saját vállalati információikhoz és alkalmazásokhoz, bárhonnan és bármikor. Az alkalmazottaknak nem lesz szükségük mobiltelefonra, adattovábbító eszközre és vezetékes telefonra, mivel minden megoldható lesz egyetlen, alközpont (PBX) funkcióval rendelkező készülékkel otthon, az irodában és a BT Openzone pontjain, ráadásul a normál mobiltelefon minden előnyével.

A BT 21. Század Hálózatával való kapcsolat lehetővé teszi a hívások intelligens irányítását. A felhasználó naptárából vett információk átirányításával a rendszer biztosítja, hogy például ha a felhasználó tárgyaláson van, minden bejövő hívást automatikusan egy postafiókra továbbít, a tárgyalás végeztével pedig visszatér normál üzemmódra. Hasonlóan, bizonyos előre kiválasztott hívókat lehet közvetlenül a felhasználóhoz irányítani, vagy a cégnél egy másik, előre kiválasztott munkatárshoz. A BT és az Alcatel szerződése felöleli az új szolgáltatás fejlesztését, tesztelését és elindítását. A BT párhuzamosan számos kettős üzemmódú (dual mode) mobil készüléket tesztel, és már előrehaladottak a gyártókkal folytatott párbeszédek a bevezetésre szánt készletekről. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.