BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Fizetésimérleg-rendszer kialakítása

A Magyar Nemzeti Bank tárgyalásos eljárást indított az MNB fizetésimérleg-rendszere (FMR) kialakítására. Feladatcsoportok: FMR-tervezés és -fejlesztés; rendszerintegráció az ajánlatkérő integrált statisztikai rendszer (ISTAT) bevezetett és tervezés alatt álló moduljaival; rendszerbevezetés (tesztelés, adatmigráció, oktatás, dokumentáció készítése, próbaüzem, éles indítás); rendszerkarbantartás, utógondozás. A teljesítés határideje 2010. január 31-e. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Online útinformációs rendszer

Az Útgazdálkodási és Koordinációs Igazgatóság (Úkig) közcélú online útinformációs rendszer kialakítására indított tárgyalásos eljárást. Feladat a projekt keretein belül olyan tartalomszolgáltató rendszer létrehozása, amely a magyarországi utakra jellemző, az aktuális útállapotokra vonatkozó adatokon felül képes az információk piaci szegmensenkénti szegregálására, konszolidációjára és az igények szerinti gyűjtött formában történő publikálására. A kialakítandó információs rendszer feladata: a közúti közlekedéssel öszszefüggő minden olyan információ gyűjtése, amely a forgalom folyamatosságát, biztonságát befolyásolja, az ilyen információk online elérhetőségének biztosítása. A projekt tartalmazza a céloknak megfelelő informatikai rendszer tervezését és specifikálását, továbbá a rendszer kialakítását, beleértve a szükséges hardver- és alapszoftver-infrastruktúrát, a komplex rendszer kifejlesztését, üzemeltetői környezetbe való ültetését és beüzemelését, a felhasználói környezet kialakítását, felkészítését, a szolgáltatás indítását, illetve az ehhez kapcsolódó tanácsadói szolgáltatások igénybevételét. A beszerzés becsült értéke (áfa nélkül) 50-60 millió forint. A teljesítés határideje 2007. május 30-a. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Műsorleosztó és adatkommunikációs hálózat

Szentes Kistérség Többcélú Társulása szélessávú elektronikus műsorleosztó és adatkommunikációs hálózat szolgáltatására indított tárgyalásos közbeszerzést. A teljes mennyiség: Szegvár, Derekegyház, Nagymágocs, Magyartés (Szentes), Árpádhalom, Eperjes, Fábiánsebestyén, Nagytőke, Dózsa-telep (Mindszenthez tartozik), Bokros (Csongrádhoz tartozik), Felgyő, Tömörkény, Csanytelek településeken optikai gerinchálózat kialakítása, a szükséges aktív és passzív eszközök telepítése, továbbá a kisebb településrészeken vezeték nélküli last mile kiépítése, gerinchálózati szolgáltatás biztosítása, előfizetői hálózat és csatlakozási pontok szolgáltatása, központi vezérlése. Becsült értéke 270-310 millió forint. A befejezés határideje 2007. február 28-a. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Térfigyelő rendszer 2006

Budapest-Csepel önkormányzata gyorsított meghívásos eljárást indított a Térfigyelő rendszer 2006 projektre. Feladat összesen 20 darab fix telepítésű kamerával működő RF-IP közterületi térfigyelő rendszer kialakítása, a rendszer tervezése, telepítése és üzembe helyezése. Továbbá a rendszerhez kapcsolódó oktatás, 24 órás szerelői ügyelet ellátása és karbantartás a dokumentációban meghatározott műszaki feltételek szerint. A befejezés határideje 2008. szeptember 30-a. (Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Számítástechnikai, irodatechnikai segédeszközök

A Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egység nyílt pályázatot írt ki számítástechnikai, oktatási, irodatechnikai segédeszközök beszerzésére és komplett hálózati kábelezésére az újonnan felépülő OITH Bíróképző Akadémia számára. Az ajánlatok benyújthatók egy vagy több részre. A teljesítés határideje 40 nap (a szerződés megkötésétől számítva).

Fontosabb részenkénti mennyiségek

Számítástechnikai eszközök :

- PC-operációs rendszerrel: 139 db ± 20db

- monitor: 139 db ± 20db,

- szoftverek 170 db PC-re ± 20db,

- szoftverek 40 db PC-re ± 10db,

- vírusvédelmi szoftverek,

Nagy teljesítményű multifunkciós berendezések:

- 6 db hálózati nyomtató-fénymásoló ± 2db.

Egyedi nyomtatók beszerzése:

- nyomtató fekete-fehér: 42 db ±10db,

- színes és fekete-fehér nyomtató: 3db ±3db.

Szerverek kiépítése:

- szerverhardver, szoftverek 1 db+1 db.

- IBM Blade Center + SAN vagy azzal egyenértékű hardverek,

- adatvédelem, tűzfal,

- mentési rendszer.

Nyelvi labor multimédiás támogatással:

- tanári egység 1 db digitális vezérlőpult + 1 db monitor,

- tanulóegység 21 főre 21 db PC operációs rendszerrel, monitorral

Oktatási segédeszközök

Projektorok:

Vetítővásznak:

- nagytermi 1 db mennyezeti beépítéssel,

- oktatótermi 11 db mennyezeti beépítéssel ±3 db,

- hordozható 3 db ± 2 db,

- tétel: írásvetítő 2 db ± 1 db.

Kamera:

- digitális videokamera 1 db + 1 db,

- professzionális digitális kamera 2 db ±1 db,

- videoszerkesztő monitorral 1 db +1 db.

Kiadványszerkesztő és digitális nyomdagép:

- 2 db kiadványszerkesztő gép ±1 db,

- 1 db digitális nyomdagép.

Tolmácsberendezés

(Ted/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.