BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szélessáv: 5000 forintos kedvezménnyel próbálkozik a Vivanet

A VIVAnet ADSL-szolgáltatásainak megrendeléséhez felhasználható bruttó 5000 forint értékű kuponokat helyezett el több országos sajtótermékben. A kuponokat a Blikk, Metro, Nemzeti Sport, Színes Bulvár Lap újságokban és a Story magazinban lehet megtalálni. Aki a kupon felhasználásával május folyamán bármely VIVAnet ADSL szolgáltatásra – Magyar Telekom vagy Hungarotel területen – előfizet, 5000Ft egyszeri kedvezményt kap.
Májusban a VIVAnet a kuponos akció mellett is egy sor további ajándékkal kínálja ADSL-szolgáltatásait. Magyar Telekom területen az első 500 VIVAdsl Családi vagy VIVAdsl Irodai szolgáltatásra előfizető ügyfélnek díjmentesen Linksys WRT54G wireless router bérlést biztosítanak a hűségidőszak 1 vagy 2 éve alatt. Az EXTRAdsl szolgáltatást megrendelők a hűségidőszak alatt díjmentes router bérletet és sávszélességtől függően egy vagy több ingyenes VIVAdsl Családi szolgáltatást kapnak. Az EXTRAdsl szolgáltatáshoz SMC PCMCIA 54Mbit-es wi-fi kártyát is ad ajándékba a VIVAnet. A VIVAnet ADSL szolgáltatását Hungarotel területen választók 2006. június 30-ig ingyen internetezhetnek. A VIVAdsl Családi vagy Irodai csomag megrendelése esetén minden új megrendeléshez wireless SMC WBR 14G2 routert ad a cég ajándékba. EXTRAdsl előfizetés esetén itt is jár a díjmentes router bérlet és a sávszélességtől függő egy vagy több ingyenes VIVAdsl Családi csomag. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.