BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Próbára teszi utasait a MÁV: fagyoskodás, érdekes menetrend

A hétfői vasúti rohamtól tartanak a jákóiak. Indokolt az izgalom. A MÁV a napokban csupán két személykocsit indított el a dél-somogyi vonalon, ezért a kevésbé szerencsések lemaradtak a reggeli járatról.

Diákok és ingázó munkások nélkül robogott el a szerelvény. A hoppon maradt fiatalok közül egyesek autóval jutottak el Kaposmérőbe vagy Kaposvárra, a többiek órákat vártak a későbbi járatra - írja a sonline.hu.

Hideglelése van a jákói utasoknak – több helybeli szerint a vérforraló vasúti kaland és a fagyos váróterem próbára teszi a legtürelmesebb emberek idegeit is.

A vasút aligha lopta be magát a helybeliek szívébe, jegyezte meg a múlt hétfői eset kapcsán Kovács János polgármester. Hidegzuhanyként érte a tanulókat és az ingázókat, hogy a vonat nélkülük robogott el a községből. Lemaradtak, a kemény mínuszok idején várakoztatták meg őket. Legalább 15-en járták meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.