BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Három új vezető a BCS Kft.-nél

Három új vezetővel bővült az informatikai és üzleti tanácsadást végző BCS Business Consulting Services Kft. (BCS) csapata. Fehér Ede, Lakatos Bence és Tass Zoltán ügyvezető igazgatóként és tulajdonos partnerként vesz részt a cég munkájában.

Fehér Ede (37) a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolán közgazdász szakmérnökként, a Veszprémi Egyetemen mérnök-informatikusként végzett. Előző munkahelyén, a NESS Hungary Kft.-nél az állam- és közigazgatási divíziót vezette.

Lakatos Bence (42) diplomáit a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskolán és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Mostani munkája előtt a NESS Hungary vezető tanácsadójaként a nagyvállalatok belső működésének, szervezetének és IT-rendszereinek átalakítása volt a feladata.

Tass Zoltán (42) villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Korábban a NESS Hungary humánerőforrás-megoldások és üzleti alkalmazások divízióit vezette. n VG

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.