BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új cégtársak a PwC-nél

Hegedűsné Szűcs Márta július 1-jétől a PricewaterhouseCoopers (PwC) könyvvizsgálati osztályának cégtársa. Közgazdász, pénzügyi szakirányon végezte az egyetemet, majd 1995-ben csatlakozott a PwC-hez. Az ACCA-végzettséget 1999-ben szerezte meg, 2006-ban magyarországi bejegyzett könyvvizsgáló lett. Többéves tapasztalatot szerzett olyan társaságok könyvvizsgálatában, amelyeket a New York-i, illetve a Budapesti Értéktőzsdén jegyeznek.


Máthé Dóra július 1-jétől a PwC adó-tanácsadási osztályának cégtársa. 2002 óta dolgozik a cégnél, ahol

a multinacionális vállalatok magyar és nemzetközi adózási tanácsadásáért felelős. A szakember jogászként végzett a Miskolci Egyetemen, majd executive MBA-diplomát szerzett a Bristoli Egyetemen. Kétéves kiküldetés után tavaly tért haza New Yorkból, ahol a PwC kelet-európai képviseletének kiépítéséért volt felelős.


Major Andrea a PwC-nél a rendszerek és folyamatok vizsgálata osztályának vezetője, július 1-jétől a PwC cégtársává nevezték ki.

Okleveles közgazdász (MA), okleveles informatikus (MSc) és CISA- (bejegyzett informatikabiztonsági) auditor. 1997-ben informatikai auditorként csatlakozott

a PwC-hez, 2000–03 között a cég londoni irodájában dolgozott.


David Williams júniusban állt munkába a PwC budapesti irodájában a vállalati adminisztrációs szolgáltatások (TMAS) terület cégtársaként, ahol a nyugati régió vezetése, a bővülő, úgynevezett vállalati adminisztrációs és az ehhez kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások szakterület felelőse lesz, egyben magyarországi TMAS-vezető. Az Adelaide-i Egyetemen, Ausztráliában szerzett jogi és közgazdasági diplomát, pályafutását az Arthur Andersennél kezdte. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.