BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új pozíciókban a HP-nál

Június 1-jétől magyar vezetővel bővül a Hewlett-Packard nyomtatási és képalkotási divíziójának kelet-közép-európai menedzsmentje Boros Balázs személyében, aki párhuzamosan látja majd el a magyar és a lengyel nagyvállalati szolgáltatások üzletágának vezető tisztségét. Az új felső vezető a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett közgazdászdiplomát. Kinevezését megelőzően a HP Magyarország nyomtatási és képalkotási szolgáltatások üzletágát vezette.

Nagy Zsolt május 1-jétől csatlakozott a Hewlett-Packard Magyarország csapatához. Szakértőként támogatja a nyomtatási és képalkotási divízió nagyvállalati üzletágát.

A szakember a kinevezését megelőzően 12 éven keresztül rendszerelemzőként dolgozott a rivális Xeroxnál, ahol az irodai és a termelőberendezések támogatását látta el. Tanulmányait Szegeden, a Tanárképző Főiskolán, majd a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaság-tudományi Karán végezte. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.