BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megduplázta forgalmát a legnagyobb online szállásközvetítő

A múlt évben 6,4 milliárd forint értékben foglaltak szállást a Szallas.hu portálon keresztül, ez közel kétszerese a 2011-es összegnek. Nem csak a forgalom, az ajánlattal megjelenő szálláshelyek számra is jócskán megnőtt a múlt évben, több mint tízezer közül lehet már válogatni a szolgáltatónál.

Stabilan őrzi vezető helyét az online szállásfoglalási piacon a Szallas.hu: a portálon keresztül foglalt szállások összértéke majdnem duplájára, 6,4 milliárd forintra nőtt, ugyanakkor az aktív ajánlattal megjelenő szálláshelyek száma is 96 százalékkal emelkedett. 2013. január elsejére több mint tízezer szállás közül lehetett válogatni a Szallas.hu kínálatában.

A társaság jelenleg 14 ezernél is több partnerrel tartja a kapcsolatot. A múlt évben elindították a Szallas.hu külföldieknek szánt verzióit, a „kuponos” ajánlatokat kínáló SzallasGuru.hu-t pedig kibővítették és megújították – mondta el Szigetvári József, a Szallas.hu vezetője. A megnövekedett igények kiszolgálása érdekében a portál csapata 14-ről 48 főre bővült, az angol és német mellett már lengyel, horvát, szlovák, román és orosz nyelvű ügyfélszolgálattal is segíti a Magyarországon szállást kereső külföldieket.

Az online szállásfoglalás területén Magyarországon is egyre jellemzőbb a közösségi funkciók kiaknázása. A Szallas.hu-n már több mint 100 000 értékelés szerepel, a portál felhasználói egyre aktívabban használják a véleménynyilvánítási lehetőségeket. „A turisztikai szektorban mi rendelkezünk a legtöbb Facebook-rajongóval Magyarországon, több mint 400 000 ember kedveli az oldalunkat. Ennek a közösségnek a figyelmét azonban fenn is kell tartani, ezért csak tavaly 9 alkalmazást készítettünk” – tette hozzá Szigetvári József.

A portál az online világ más területein is igyekszik elérni a szálláskeresőket: tavaly indította el mobil alkalmazását, amely az okostelefonon internetezők számára könnyíti meg az akár utazás közbeni szállásfoglalást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.