BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy késések vannak vasúton Budapest és Nyugat-Magyarország közt

Műszaki hiba miatt jelentős, 30-50 perces késések alakultak ki kedd délelőtt a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Miklós Éva tájékoztatása szerint Herceghalom és Bicske között - ahol vágányzári munkák miatt csak egy vágányon közlekedhetnének a vonatok - leszakadt a felsővezeték, emiatt ezen a szakaszon áll a vasúti közlekedés.

A MÁV szakemberei azonnal megkezdték a helyreállítási munkákat, amely várhatóan másfél órát vesz igénybe. A MÁV vonatinformációs térképe szerint nem sokkal 10 óra után a vonalon a Budapest-Keletiből Szombathelyre közlekedő vonat 60, a Déli pályaudvar és Komárom között közlekedő két szerelvény 70, a Claudius InterCity 48, a Bécsből a Keleti pályaudvarra közlekedő RailJet pedig 23 perc késéssel közlekedik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.