BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Globális szereplőként folytatja az IND Group

INFORMATIKA A core-banki rendszerek vezető gyártója, a Misys felvásárolja az innovatív technológiájáról ismert magyar hátterű IND Groupot, amely a globális pénzügyi technológiai vállalat Digital Channels divíziójává válik – közölte lapunkkal az IND Group. A közlemény szerint a 120 országban jelenlévő, közel 2000 ügyféllel rendelkező MiSys szoftvercég a változó fogyasztói igényeket felismerve döntött úgy, hogy a jövőben az IND Group termékeivel és megoldásaival erősíti portfólióját. Az IND Group részvények felvásárlásáról tegnap írták alá a szerződést. A két vállalat között 2013 tavaszától van partneri kapcsolat, a Mysis a világ több országban értékesíti az IND banki megoldásait.

A többségében négy magyar magánszemély tulajdonában lévő, 2013-ban 5 milliárd forint fölötti bevételű és 250 alkalmazottal működő cég eladási árát nem közölték, de az MTI-nek adott piaci becslések szerint az elérheti vagy meghaladhatja a 10 milliárd forintot. A cég 2013. évi kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) 900 millió forint volt. Nadeem Syed, a Misys ügyvezető igazgatója szerint a megállapodás erősíti a Misys digitális bankolási szolgáltatásait.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.