BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kábelvágás, gázolás: négy vonalon is késnek a vonatok egész estig

A záhonyi és a lőkösházi vasútvonalon 15-20 perces, a szolnoki és miskolci vonalon pedig 20-25 perces késésék is előfordulhatnak kedd délután; a menetrend szerinti közlekedés este állhat helyre - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A közlemény szerint Szajol és Szolnok között kábelvágás miatt meghibásodott a vasúti biztosítóberendezés, emiatt késnek a vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon. A vasúttársaság szakemberei megkezdték a kábel javítását - tették hozzá.

Emellett Kőbánya felső állomáson elgázolt egy embert egy Hatvanba tartó vonat, a rendőrségi helyszínelés végéig - várhatóan 17 óráig - Kőbánya felső és a Keleti pályaudvar között csak az egyik vágányon lehet közlekedni, emiatt késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.