BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriási a torlódás Röszkénél

A Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások rohama miatt jelentős a torlódás a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán, a forgalmat szakaszosan Tompa felé terelik az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombat délben az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a rendőrök és a Magyar Vöröskereszt önkéntesei a nagy meleg miatt vizet osztanak a várakozóknak.

Az autósoknak azt tanácsolja a rendőrség, hogy útnak indulás előtt tájékozódjanak a police.hu-n az aktuális várakozási időkről, vagy hívják a Röszke Autópálya-határátkelőhelyet a 30/466-1026-os telefonszámon. Szükség esetén a gyorsabb átlépés érdekében Tiszasziget vagy Ásotthalom felé lehet kerülni. Ezeket a határátkelőhelyeket naponta 7 és 19 óra között vehetik igénybe az Európai Unió és Szerbia állampolgárai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.