BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy év végi hajrára készül a Magyar Telekom

Gőzerővel folytatódik a Magyar Telekom hálózatfejlesztése, emiatt a beruházásokban év végi hajrá várható - mondta Szabó János, a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Kifejtette: a beruházásokra éves szinten tervezett 105 milliárd forintból mintegy 60 milliárdot költött el a vállalat az év első kilenc hónapjában. Hozzátette, hogy a szélessávú vezetékhálózat fejlesztése felgyorsult, de a munka nagy része még hátra van, az év végéig további 300 ezer háztartást szeretnének bekapcsolni a szolgáltatásba. Emellett folytatódik a mobilhálózat fejlesztése is, amellyel az év végéig 97 százalékos lakossági lefedettséget szeretnének elérni.

Szabó János elmondta azt is, hogy a vállalat pénzügyi eredményei alapján megvalósíthatónak látszik az osztalékfizetés az idei év után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.