BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszatér a magyar piacra a Lada

Több, mint öt év szünet után visszatér és ismét kapható lesz a Lada Magyarországon - írja csütörtöki számában a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja: néhány héten belül a Duna Autó Zrt. érdekeltségébe tartozó Lada Hungary Kft. megkezdi a Ladák értékesítését az országban. A cég a tervek szerint december 10-én ismerteti a korábban már bemutatott három modellváltozatainak árát, illetve a garanciális feltételeket.

A rendszerváltást megelőző időkben a keleti blokkban vezetőnek számító orosz autómárkának a magyar piacra való visszatéréséről idén nyáron lehetett hallani. A kínálatban a tervek szerint lesz egy kisautó, egy alsó-középkategóriás modell, valamint egy terepjáró. A nyugati piacra gyártott Ladák mindenben megfelelnek az uniós biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak - írja a lap.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.