BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

NB I: négy emberen múlt meccsenként, hogy nem lett negatív nézőcsúcs

Alig voltak többen az NB I tegnapi fordulóján, mint a hétközi meccseken. A háromezres átlagnézőszám távoli álomnak tűnik most.

Épphogy több, mint 2500-an voltak az NB I tegnapi meccseinek nézői átlagosan - gyűjtötte össze az NSO az adatokat. Az, hogy a hat meccsen összesen 15 393-an voltak kint, 2565-ös átlagot jelent - ez csak azért nem az idei mélypont, mert az elmúlt hét közepén lejátszott fordulóban meccsenként átlagosan négy nézővel még ennél is kevesebben voltak kint. Az új szabályok miatt nemzeti ünnepen (amikor pedig elég sokan ráérnének) nem lehet bajnoki fordulót tartani, ezért minden meccset áttettek vasárnapra, ráadásul a hatból három meccset albérletben rendeztek a stadionépítések miatt.

A forduló leglátogatottabb meccse a Ferencváros-Mezőkövesd volt, a hivatalos adatok szerint 5242-en látták, ahogy a hazaiak kiszenvedik a döntetlent az újonc ellen. Az Újpest-MTK meccset a Vasas pályáján játszották, a becsült nézőszám ott 3300 fő volt. Miskolcon a Diósgyőr-Vasasra 2873-an mentek ki.

A többi három meccsen nem lett meg az 1500 néző sem: a Felcsúton rendezett Videoton-Debrecen nézőszáma 1423 volt, a Haladás-Paksra Szombathely helyett Sopronba 1375-en mentek el, míg a Honvéd-Gyirmót meccsen 1180 néző volt kint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.