BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

NB I: újra jól elbújtak a nézők

Kevéssel háromezer fölötti lett az NB I hétvégi meccseinek átlagnézőszáma, ráadásul ez még így is jobb, mint a nyár eddigi fordulóinak adatai.

Háromezernél kicsivel többen nézték átlagosan az NB I hétvégi meccseit - már persze ha elhisszük, amilyen számokat a klubok hivatalosan közölnek. Ha igaznak fogadjuk el a nézőszámadatokat, akkor sem telt volna meg az új ferencvárosi stadion a forduló hat meccsének összes nézőjét belezsúfolva.

A forduló nézőcsúcsa 6843 fő volt, ennyien mentek el megnézni az NSO adatai szerint, ahogy a Ferencváros kikap a Vasastól. Papíron a második legnézettebb meccs a Debrecen-MTK volt, 4091 nézővel, bár a meccsen készült fotók ennél azért jóval kevesebb szurkolót mutatnak.

A hétvégén három csapat is albérletben játszott a stadionépítések miatt. Az Újpest csak egy kerülettel utazott arrébb, a Vasas-pályán fogadta a Gyirmótot, hivatalosan 3000 néző előtt. A Haladás Szombathely helyett Sopronban fogadta a Diósgyőrt, 1768 néző előtt, míg a Videoton-Mezőkövesd meccsre Felcsúton 1539-es nézőszámot adtak meg. A forduló legrosszabb nézőszámát a Honvéd-Paks meccs hozta, azt 1461-en szurkolták végig a helyszínen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.